Ideellt

Lärargalan

Lärargalan grundades av Beata för att vara länken mellan elever, lärare och näringsliv genom att elever får uppmärksamma sina duktiga lärare. Sedan första galan 2016 har Lärargalan lyckats skapa opinion och är en del av samhällsdebatten för att göra läraryrket till det häftigaste yrket i världen. Vi anser att kunskap är samhällets baspelare vilket kommer ifrån lärarna under varje svensks skolgång. Vi vill därför göra allt i våran makt för att utveckla läraryrket då framtidens generations kunskap är det som kommer göra världen till en bättre plats.

Läs mer på larargalan.se.

Raoul Wallenberg Ungt Kurage

Beata har varit delaktig i Raoul Wallenbergs stiftelse som jurymedlem 2017, 2018 och 2019 till priset ungt kurage. Priset går ut på att uppmärksamma unga mellan 13 och 20 års ålder som med små resurser gjort stor medmänsklig skillnad och visat prov på civilkurage och engagemang.

Läs mer om priset på raoulwallenberg.se.

Lärargalan

Kinship är ett textilföretag som skapar textiler till hemmet men där fokus är att stärka kvinnor i tredje världen genom att ge dem jobb och inflytande i samhället. Läs mer på företagets hemsida kinship-collective.com.